12 Kasım 2010 Cuma

aksesuar nedir ne değildir

çizgi filmlerde hep aynı giysiyi giymeleri çok değişik bi olay.. asla ana karakterlerin giydikleri değişmez; hep aynı renk pantalonun üstüne hep aynı renk tişört.. (bende aynı kottan 2 tane var ve bi ara hep aynı model aynı renk (siyah) kot giyerdim.. oldukça yaklaşmışım o modele)..  gerçekte kıyafetlerimiz hiç değişmese oldukça rahat olabilrdi hayat; dolabı aç aynı şeyden binlerce, al birini giy; çık.. çok rahat; ve çok sıkıcı..
peki aksesuar nedir? Bir kıyafetin tamamlayıcısı, bazı insanlar tarafından olmazsa olmaz sanılmasına rağmen şart bir şey değil.. pekii şmdi bu iki konsept nerden esti?.. şu cümleden:
"kız arkadaş bi aksesuar diil ana kıyafet :D"
şimdiii kız arkadaş var kız arkadaş var; bazıları gerçekten ana kıyafettir ve çok seversiniz, bazıalrı aksesuardır ve olmaması gerekir; aldatmayın kendinizi.. ama sorun şu:
her gün aynı kıyafeti giymek sıkıcıdır..
tabi demiyorum “aldatın arada”; dediğim şey “sıkılırsanız zorlamayın”.. bu benzetmelerin ışığında tuhaf bi cümle ama 1-2 gün çıplak gezin.. uzak durun; gidin circop filan gezin de aksesuar görün.. (almayın, aman)
kısa özet: zevksizlik etmeyin, aksesuarla vakit ve çaba harcamayın.. arada giysilerinizi katlayın kenara koyun; buruşmasınlar..

encore: “kız arkadaş şudur” konsepti tamam, peki ne olmalıdır?
Kız arkadaş, aşık olnan kişi; dövmedir.. deri altına işler.. parçanız olur.. sıkılmazsınız.. kaliteli bir dövmeyse saatlerce izlersiniz..
Ve en güzeli kuytu bir yere yaptırıp sadece sizin canınız istediğinzde görmenizdir..

şarkı: mirkelam ve kargo - yollar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder